Lasagne Swärds

“56 kilo”

Förberdelsetid 30 min Tillagningstid 30 min Total tid 1 hr

Ingredients

Bechamelröra: rör ihop

Toppa med:

Instructions

  1. Ugnsvärme 225 grader.
  2. Stek finhackad lök och vitlök i lite smör och lägg ner köttet. Hacka med stekspade så allt blir finfördelat. Rör ner tomaterna + purén och smaka av med fond och kryddor. Låt småputtra i 10 minuter.
  3. Gör bechamelsåsen: Blanda creme fraiche med grädde och riven ost, smaka av med salt och peppar
  4. Bred ut lite bolognese i botten på en ugnssäker form, lägg sedan plattorna, bred över bechamelsås och ett lager riven ost och sedan bolognese, varva så i ca 4 varv. Avsluta med ost och strö lite oregano över.
  5. Gratinera i ugnen i ca 30 minuter.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *